Over Noque

Noque is een klein, jong bedrijf met bijna 10 jaar ervaring in webdevelopment, design en serverbeheer. We bieden onze diensten met name aan voor bedrijven en instellingen in de regio's Arnhem / Nijmegen, en Zwolle en omstreken, maar ook buiten deze regio's kunnen wij u van dienst zijn. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van interactieve, moderne websites en webapplicaties met een hoge performance en toegankelijkheid.

 

Visie

Noque is een bedrijf dat streeft naar perfectie. Niet alleen op technisch vlak, maar ook op het gebied van service. Wij denken dat dit belangrijk is voor onze klanten en voor onszelf. Wij doen eerlijk zaken. U weet altijd wat u minimaal van ons kunt verwachten. Wij proberen die verwachting te overtreffen. En mocht u onverhoopt toch overstappen naar een andere leverancier, dan helpen wij u gewoon met de verhuizing. Op deze manier is de kans groter dat u Noque toch nog aanraadt binnen uw eigen netwerk.

Noque is van mening dat het gros van de websites op internet veel beter kan presteren. Vaak vallen prestaties tegen door bijvoorbeeld slechte ontwerp keuzes op technisch vlak, bezuinigingen of gewoon onwetendheid. Door beter onderzoek en ruime ervaring te combineren met een gezonde dosis "common sense" is vaak meer mogelijk dan men denkt.

Noque probeert altijd voor een win - win situatie te gaan. Tevreden klanten leveren ons immers sneller nieuwe klanten op. Onze service is daarom uitgebreider dan u misschien gewend bent. Wij zijn de ICT dienstverlener die met u meedenkt.

Maar Noque gaat verder. Door bijvoorbeeld uw website eens in de zoveel tijd te beoordelen, om te kijken of er zaken zijn die nog beter kunnen. De markt verandert, dus uw website moet misschien wel mee veranderen. Wij geven hierin advies.

 

Missie

Onze missie is vrij simpel. Wij zijn van mening dat het internet sneller, mooier en beter kan. Wij willen bedrijven en instellingen overtuigen van onze vaardigheden om dit mogelijk te maken.

 

Noque is geregistreerd bij de kvk te Zwolle onder handelsnummer 56598629.

NoqueNL Twitter Noque Facebook