Onze diensten

design en ontwikkelingWebsite Design en ontwikkeling

Wij ontwikkelen websites en webapplicaties op maat. Dit kan een eenvoudige presentatiewebsite voor uw bedrijf zijn, maar ook een uitgebreide webwinkel. Uw website voldoet aan de hoogste en nieuwste eisen van vandaag. Dankzij het gebruik van moderne technieken als HTML5 en CSS3 werkt uw website in elke browser, op elk apparaat. Wij optimaliseren uw website voor een goede vindbaarheid in google en de beste prestaties voor de eindgebruiker.

 

 

content en database managementContent en database management

Wij ontwikkelen software waarmee u de informatie op uw website kunt beheren. Maar wij ontwikkelen ook beheersoftware voor andere informatiesystemen. Denk aan klanten- of ledenadministraties, facturatiesoftware, planning systemen en nog veel meer.

 

 

 

hostingWebsite hosting

Ook de hosting van uw website of webapplicatie wordt door ons verzorgd. We kunnen een totaalpakket aanbieden, inclusief domeinregistraties en hosting, maar wij verzorgen ook zaken als SSL certificaten.

 

 

 

seoWebsite optimalisatie en advies

Bent u al tevreden met uw huidige website? Wij kunnen u adviseren over zaken die beter kunnen. Denk aan optimalisaties op gebied van snelheid en vindbaarheid in zoekmachines, integratie met sociale media en toegankelijkheid. Zo kunnen we bijvoorbeeld uw website optimaliseren voor tabletgebruik.

NoqueNL Twitter Noque Facebook